De Focus van Hybrid Strength


Een investering van een aantal uur per week, waar je 365 dagen per jaar van profiteert

Tegenwoordig heeft ons lichaam zowel fysiek en mentaal veel te verduren. Hierbij kan men denken aan: verhoogde werkdruk, stress en/of targets die gehaald moeten worden. Daarnaast spelen er ook andere factoren mee waarvan men er niet van bewust is. Denken hierbij aan een slechte houding ontwikkelen door een zittend beroep. of bijvoorbeeld het onbewust nuttigen van te grote hoeveelheden suiker of bewerkt voedsel. Diabetes, overgewicht en hart en vaatziekten zijn een veelvoorkomend probleem. Maar daar heeft Hybrid Strength een oplossing voor.

"Sterker en sneller worden, opgeslagen lichaamsvet verliezen, spieren opbouwen, mentaal fit en atletischer worden

Mijn naam is Kevin Pijnappel. Sport en Voeding is een belangrijk aspect van mijn leven geworden. Hiermee probeer ik te zorgen dat ik zowel mentaal als lichamelijk klaar ben voor iedere uitdaging en/of tegenslag die mij te wachten staat. 

Op jonge leeftijd was ik al begonnen met diverse sporten. Op zeventienjarige leeftijd heb ik besloten mij echt te verdiepen in krachttraining en fitness. Het gevoel na iedere work-out was top en het resultaat mocht er zijn, desondanks zocht ik naar meer. Zo begon ik met hardlopen, wat ooit twee rondes Vondelpark zijn is inmiddels een flinke afstand geworden.

Vervolgens ben ik mij gaan verdiepen in Muay Thai de rauwe en pure vorm van Kickboks. Omdat mijn fascinatie voor Muay Thai zoveel impact had op mijn normale levensstijl, heb ik ervoor gekozen verschillende reizen naar Thailand te maken, met hetzelfde doel: Verbeteren in Muay Thai, om mij volledig te kunnen focussen op deze sport. Tot op de dag van vandaag is Muay Thai voor mij nog steeds een way of life. Zo heb ik in diverse stadions gevochten en heb ik meegedraaid met het Fight Team van Evolve MMA in Singapore. Hierbij werd ik getraind onder leiding van UFC Veteraan Brian Ebersole, Sam-A,  Nong-O Gaiyanghadao en  Petchboonchu F.A Group. 

Om mijn kennis en expertise te kunnen delen met jullie, heb ik ervoor gekozen een sportopleiding te volgen. Hierbij heb ik geleerd om alle benodigde aspecten samen te kunnen voegen en uit te kunnen werken tot een trainingsformule, die voor iedereen aanpasbaar is om zijn/haar doelen te bereiken, zowel mentaal als fysiek.

Deze trainingsformule is geschikt voor beginners, recreanten, wedstrijdsporters en (semi)professionele atleten. 

Wil jij samen met mij samen aan de slag ? Wacht dan niet langer en kom over tot actie. De drempel ligt laag de trainingen zijn leuk en gevarieerd.

Muay Thai - Balans - Coördinatie  - Kracht - Snelheid - Uithoudingsvermogen  -Explosiviteit  

Move, Perform and Feel better

LEES MEER 

BEKIJK MEER

OIL         &        GEAR