Waarom is Hybrid Strength Training de trainingsmethode en oplossing voor jou? De missie van Hybrid Strength is om ervoor te zorgen dat jij fysiek en mentaal op het hoogste niveau bent om optimaal te kunnen presteren in alle omstandigheden. Wij zijn jouw stok achter de deur op momenten dat jij het zwaar hebt. 

Misschien is het slechts een paar kilo die jij eraf wilt hebben. Wil je slechts in jouw sessie even je hoofd leeg maken en is sporten voor jou een manier van ontspannen? Of is het nodig om dieper te gaan kijken? Afhankelijk van je doelstelling maken we een persoonlijk plan.


HYBRID STRENGTH FOUNDER & COACH

"Kleine investering met levensgrote verandering"

Mijn naam is Kevin Pijnappel.

Sport en Voeding is onbewust altijd een belangrijk aspect van mijn leven geweest. Hiermee zorg ik ervoor dat ik zowel mentaal als lichamelijk klaar ben voor iedere uitdaging en/of tegenslag die mij te wachten staat.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met diverse sporten en heb mijn kennis altijd willen vergroten in krachttraining, duursport en fitness. Desondanks zocht ik naar meer vervolgens ben ik mij gaan verdiepen in Muay Thai de rauwe en pure vorm van kickboksen.

Hybrid Strength Founder & Coach
Muay Thai Ervaring

MUAY THAI ERVARING

The way of life to improve mind & lifestyle

Omdat mijn fascinatie voor Muay Thai zoveel impact had op mijn normale leefstijl, heb ik ervoor gekozen meerdere reizen naar Thailand te maken uiteindelijk zelfs een periode gewoond met maar een doel: Verbeteren in Muay Thai, om mij volledig te kunnen focussen op deze sport. Uiteindelijk heb ik in diverse stadions gevochten en heb ik onder andere meegedraaid met het Fight Team van Evolve MMA in Singapore. Hier werd ik getraind onder leiding van:

- UFC Veteraan Brian Ebersole

- Meervoudig Wereldkampioen Sam-A & Nong-O Gaiyanghadao

- 13-voudig Wereldkampioen Petchboonchu F.A Group

 

HYBRID STRENGTH METHOD: IT'S YOUR TURN

Om mijn kennis en expertise met jullie te kunnen delen heb ik ervoor gekozen diverse en gerichte sport opleidingen te volgen. Door de kennis en expertise samen te voegen met hedendaagse theorieën en praktijkervaring heb ik dit kunnen uitwerken tot een unieke trainingsformule die voor iedereen toegankelijk is waarbij we in staat zijn jouw wensen en doelstellingen te realiseren.

 

Ben jij er klaar voor en wil jij samen aan de slag? Laten we dan beginnen met een kennismaking en een proefles. Neem simpelweg contact met ons op via e-mail of WhatsApp. Nieuwsgierig naar hoe een training eruit ziet? Plan een proefles of neem een kijkje op onze socials.

 

 

Hybrid Strength will bring you on Top of The Chain and will keep you at your highest level

 

Boxing Personal Training