De Focus van Hybrid Strength


Een kleine investering met een Levensgrote verandering.

Tegenwoordig heeft ons lichaam zowel fysiek en mentaal veel te verduren

Een voorbeeld: verhoogde werkdruk en stress. Daarnaast spelen er ook veel andere factoren mee. Denk hierbij aan een slechte houding ontwikkelen door een zittend beroep. of bijvoorbeeld het onbewust nuttigen van te grote hoeveelheden suiker of bewerkt voedsel.

Diabetes, overgewicht en hart en vaatziekten zijn een veelvoorkomend probleem. Maar daar heeft Hybrid Strength een oplossing voor.

 

Mijn naam is Kevin Pijnappel. Sport en Voeding is een belangrijk aspect van mijn leven geworden. Hiermee probeer ik te zorgen dat ik zowel mentaal als lichamelijk klaar ben voor iedere uitdaging en/of tegenslag die mij te wachten staat. 

Op jonge leeftijd ben ik al begonnen met diverse sporten. Op zeventienjarige leeftijd heb ik besloten mij echt te verdiepen in krachttraining en fitness. Desondanks zocht ik naar meer. 

Vervolgens ben ik mij gaan verdiepen in Muay Thai de rauwe en pure vorm van Kickboks. Omdat mijn fascinatie voor Muay Thai zoveel impact had op mijn normale levensstijl, heb ik ervoor gekozen verschillende reizen naar Thailand te maken, met maar een doel: Verbeteren in Muay Thai, om mij volledig te kunnen focussen op deze sport. Tot op de dag van vandaag is Muay Thai voor mij nog steeds een way of life. Zo heb ik in diverse stadions gevochten en heb ik meegedraaid met het Fight Team van Evolve MMA in Singapore. Hierbij werd ik getraind onder leiding van UFC Veteraan Brian Ebersole, Sam-A,  Nong-O Gaiyanghadao en  Petchboonchu F.A Group. 

Om mijn kennis en expertise te kunnen delen met jullie, heb ik ervoor gekozen een sportopleiding te volgen. Hierbij heb ik geleerd om alle benodigde aspecten samen te kunnen voegen en uit te kunnen werken tot een trainingsformule, Hierbij zijn we instaat om jou doelen te realiseren. 

Deze trainingsformule is geschikt voor beginners, recreanten, wedstrijdsporters en (semi)professionele atleten. 

Wil jij samen met mij samen aan de slag ? Wacht dan niet langer en kom over tot actie.

De drempel ligt laag de trainingen zijn leuk en gevarieerd.

 

LEES MEER 

BEKIJK MEER

PRODUCTS