About Us &

De Focus van Hybrid Strength


Een kleine investering met een Levensgrote verandering.


 

Als we niet bewust & goed voor ons zelf zorgen heeft ons lichaam zowel fysiek en mentaal veel te verduren.

 

Ik zal een aantal simpele voorbeelden benoemen en wellicht herken je dit bij jezelf:

Rugklachten, slechte houding, stress, vermoeidheid, niet lekker in je vel, gewichtscontrole, voeding, slecht slapen, diabetes en overgewicht.

 

Het zijn allemaal veelvoorkomende problemen die je in het dagelijks leven dwarszitten, maar samen kunnen wij daar iets aan doen.

Waarom is Hybrid Strength de trainingsmethode en oplossing voor jou?

Het is onze missie ervoor te zorgen dat jij fysiek en mentaal op het hoogste niveau van het 'Zijn' bent om optimaal te kunnen presteren. Voor iedere mogelijke tegenslag zijn wij jou stok achter de deur op momenten dat jij het zwaar hebt. Afhankelijk van je doelstelling maken we een persoonlijk plan.

Misschien is het slechts een paar kilo die jij eraf wilt hebben. Wil je iedere sessie even je hoofd leeg maken en is het voor jou een manier van ontspannen. Of is het nodig om dieper te gaan kijken?


Mijn naam is Kevin Pijnappel.

Sport en Voeding is een belangrijk aspect van mijn leven geworden. Hiermee zorg ik ervoor dat ik zowel mentaal als lichamelijk klaar ben voor iedere uitdaging en/of tegenslag die mij te wachten staat. 

Op jonge leeftijd ben ik al begonnen met diverse sporten. Vanaf veertienjarige leeftijd heb ik besloten mij echt te verdiepen in krachttraining, duursport en fitness. Desondanks zocht ik naar meer. 

Vervolgens ben ik mij gaan verdiepen in Muay Thai de rauwe en pure vorm van Kickboksen.

Omdat mijn fascinatie voor Muay Thai zoveel impact had op mijn normale levensstijl, heb ik ervoor gekozen meerdere reizen naar Thailand te maken, met maar een doel: Verbeteren in Muay Thai, om mij volledig te kunnen focussen op deze sport. Uiteindelijk heb ik in diverse stadions gevochten en heb ik onder andere meegedraaid met het Fight Team van Evolve MMA in Singapore.

Hierbij werd ik getraind onder leiding van:

UFC Veteraan Brian Ebersole | Meervoudig Wereldkampioen Sam-A & Nong-O Gaiyanghadao |

13-voudig Wereldkampioen Petchboonchu F.A Group. 

 

Tot op de dag van vandaag is Hybrid Strength voor mij en voor vele anderen nog steeds een 'Way of Life' en heeft het ons heel veel gegeven.

Het maakt niet uit waar je nu staat.

'This will bring you On Top of The Chain and will keep you at your highest level'

 

Om mijn kennis en expertise met jullie te kunnen delen heb ik ervoor gekozen meerdere sport opleidingen te volgen. Door dit samen te voegen met diverse hedendaagse theorieën en praktijkervaring heb ik dit kunnen uitwerken tot een unieke trainingsformule die voor iedereen toegankelijk is waarbij we in staat zijn jou wensen en doelstellingen te realiseren.

 

Deze trainingsformule is geschikt voor beginners, recreanten, wedstrijdsporters en (semi)professionele atleten. 

 

Wil jij samen aan de slag ?

Wacht dan niet langer, je bent nog maar één stap verwijderd om het beste uit jezelf te halen. 

De drempel ligt laag de trainingen zijn leuk en gevarieerd. 

Contact opnemen kan via 'Whats App' of klik hieronder

 

LEES MEER 

BEKIJK MEER

PRODUCTS