About Us & Missie

Hybrid Strength Personal Training


Een kleine investering met een Levensgrote verandering.


Bewust & goed voor ons zelf zorgen wanneer we dit vergeten heeft ons lichaam zowel fysiek en mentaal veel te verduren.

 

Waarom is Hybrid Strength Training de trainingsmethode en oplossing voor jou?

 

De missie van Hybrid Strength is om ervoor te zorgen dat jij fysiek en mentaal op het hoogste niveau bent om optimaal te kunnen presteren in alle omstandigheden. Voor iedere mogelijke tegenslag zijn wij jou stok achter de deur op momenten dat jij het zwaar hebt. Afhankelijk van je doelstelling maken we een persoonlijk plan.

Misschien is het slechts een paar kilo die jij eraf wilt hebben. Wil je iedere sessie even je hoofd leeg maken en is sporten voor jou een manier van ontspannen. Of is het nodig om dieper te gaan kijken?

 

Ik zal een aantal voorbeelden benoemen en wellicht herken je enkele punten bij jezelf:

vermoeid, slechte houding, stress, rugklachten, niet lekker in je vel, gewichtscontrole, voeding, slecht slapen, diabetes en overgewicht.

Het zijn allemaal veelvoorkomende problemen die je in het dagelijks leven dwarszitten of afremmen. Samen kunnen wij daar iets aan doen.

Founder Hybrid Strength


Mijn naam is Kevin Pijnappel.

Sport en Voeding is onbewust altijd een belangrijk aspect van mijn leven geweest. Hiermee zorg ik ervoor dat ik zowel mentaal als lichamelijk klaar ben voor iedere uitdaging en/of tegenslag die mij te wachten staat.

Op jonge leeftijd ben ik begonnen met diverse sporten en heb mijn kennis altijd willen vergroten in krachttraining, duursport en fitness. Desondanks zocht ik naar meer.

Muay Thai Ervaring


Vervolgens ben ik mij gaan verdiepen in Muay Thai de rauwe en pure vorm van kickboksen.

Omdat mijn fascinatie voor Muay Thai zoveel impact had op mijn normale levensstijl, heb ik ervoor gekozen meerdere reizen naar Thailand te maken uiteindelijk zelfs een periode gewoond met maar een doel: Verbeteren in Muay Thai, om mij volledig te kunnen focussen op deze sport. Uiteindelijk heb ik in diverse stadions gevochten en heb ik onder andere meegedraaid met het Fight Team van Evolve MMA in Singapore.

Hierbij werd ik getraind onder leiding van:

UFC Veteraan Brian Ebersole

Meervoudig Wereldkampioen Sam-A & Nong-O Gaiyanghadao

13-voudig Wereldkampioen Petchboonchu F.A Group.

Hybrid Strength Methode: De beurt is aan jou


Om mijn kennis en expertise met jullie te kunnen delen heb ik ervoor gekozen diverse en gerichte sport opleidingen te volgen. Door de kennis en expertise samen te voegen met hedendaagse theorieën en praktijkervaring heb ik dit kunnen uitwerken tot een unieke trainingsformule die voor iedereen toegankelijk is waarbij we in staat zijn jouw wensen en doelstellingen te realiseren.

 

Hybrid Strength will bring you on Top of The Chain and will keep you at your highest level'

Ben jij er klaar voor?


Wil jij samen aan de slag? 

De drempel ligt laag en laten we beginnen met kennismaken en een proefles.

Contact opnemen kan via 'Whats App' of klik hieronder

LEES MEER