PERSONAL TRAINING OP LOCATIE

Regio Amsterdam

Om een aantal voorbeelden te benoemen van personal training op locatie: aan huis, achtertuin of locatie naar wens waar u zich het meest comfortabel voelt

Uitdagend

Ervaar het bewegen onder professionele begeleiding in een natuurlijke omgeving. Met Fit & Lean in Green ben je klaar voor iedere fysieke uitdaging en maken we voor jou een persoonlijk op maat gemaakt trainingsplan. 

Fit & Vitaal

Deze training is ideaal om te werken aan je core, uithoudingsvermogen, verbranden van vet en bouwen aan een functioneel sterk lichaam, leer boksen onder professionele begeleiding. Wordt slanker, sterker, sneller en voel je weer top fit. 

Laagdrempelig

Trainingen zijn toegankelijk voor iedereen: van beginners die willen bewegen onder professionele begeleiding tot aan professionals die zich willen voorbereiden voor events een voorbeeld: Obstacle Runs, Marathons en Triathlons.

Zakelijk Sporten

Ondernemers die sporten, profiteren van veel voordelen. Je ervaart minder stress dan niet-sporters. Doordat je fitter bent, ben je ook minder vaak ziek. Je presteert beter, doet betere/meer ideeën op én je kunt beter omgaan met werkdruk. Maar ondernemers hebben het vaak ook druk. Daarom komen wij naar jou toe! Dat scheelt je ook nog eens tijd, en ja de kosten zijn aftrekbaar.

Outdoor pakket Start tarief per les (60min.)
Een persoon €60
2 - 3 personen €70
4 personen €80
Pakket (11 lessen) €600 - €800

Prijzen zijn incl. btw

TRAIN LIKE AN ATHLETE,
FEEL LIKE A CHAMPION


PERSONAL TRAINING & SMALL GROUP TRAINING -  VIP /INDOOR STUDIO

 

Indoor Pakket Boutique training standaard Boutique training VIP & Voeding Pro per sessie
Een persoon €70 €90
Duo training €80 €100
Drie personen €90 -

Prijzen zijn incl. btw

Persoonlijke Service

Bij Hybrid Strength draait het om jou. Wij geloven in een persoonlijke service. Jouw resultaat is wat telt. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of spiermassa opbouwen: jouw training– en voedingsprogramma’s worden samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen. Daarom zoeken wij een balans tussen efficiëntie en haalbaarheid waarbij de fun factor ook van belang is.

Trainingsplan op maat

Op basis van jouw op maat gemaakte plan helpen onze personal trainers je een gezonde en vooral bewuste leefstijl te hanteren in je dagelijks leven. Daarin zullen sommige oude gewoonten moeten worden doorbroken om een gewenste verandering te realiseren. Wij streven naar een langdurige en houdbare verbetering van je leefstijl. 

Muay Thai 

De trainingsformule is geschikt voor beginners en recreanten die versneld resultaat willen behalen en voor wedstrijdsporters en (semi)professionele sporters die zichzelf willen klaarstomen voor evenementen.

Hebben we al gezegd dat we hoge kwaliteit Muay Thai en (Kick)boks lessen aanbieden die je elders niet snel zult tegenkomen? Maak kennis met een leefstijl waarbij je wordt uitgedaagd op alle vlakken en ervaar zelf alle voordelen!