PERSONAL- & PRIVATE GROUP TRAINING OP LOCATIE

Regio Amsterdam

Voorbeelden te benoemen van personal training op locatie: aan huis, werk of andere locatie naar wens.

Uitdagend

Ervaar het bewegen onder professionele begeleiding in een natuurlijke omgeving. Met Fit & Lean in Green ben je klaar voor iedere fysieke uitdaging en maken we voor jou een persoonlijk op maat gemaakt trainingsplan. 

Fit & Vitaal

Deze training is ideaal om te werken aan je core, uithoudingsvermogen, verbranden van vet en bouwen aan een functioneel sterk lichaam, leer boksen onder professionele begeleiding. Wordt sterker, sneller en voel je weer top fit. 

Laagdrempelig

Trainingen zijn toegankelijk voor iedereen: van beginners die willen bewegen onder professionele begeleiding tot aan professionals die zich willen voorbereiden voor events een voorbeeld: Obstacle Runs, Marathons en Triathlons.

Zakelijk Sporten

Ondernemers die sporten, profiteren van veel voordelen. Je ervaart minder stress dan niet-sporters. Doordat je fitter bent, ben je ook minder vaak ziek. Je presteert beter, doet betere/meer ideeën op én je kunt beter omgaan met werkdruk. Maar ondernemers hebben het vaak ook druk. Daarom komen wij naar jou toe! Dat scheelt je ook nog eens tijd, en ja de kosten zijn aftrekbaar.

Outdoor Pakket Start tarief per les (60min.) Training & voedingsbegeleiding
Een persoon €65 €75
2 - 3 personen €75 €95
4 personen €85
Pakket (11 lessen) €650 - €850

Prijzen zijn incl. btw

Personal Trainer OP Locatie

TRAIN LIKE AN ATHLETE,
FEEL LIKE A CHAMPION


PERSONAL TRAINING & PRIVATE GROUP TRAINING - INDOOR STUDIO

 

Personal Trainer Boxing
Indoor Pakket Boutique training standaard Fast Results: Boutique training & Voedingsplan
Een persoon €75 €85
Duo training €85 €105
Drie personen €95 -

Prijzen zijn incl. btw

Persoonlijke Service

Bij Hybrid Strength draait het om jou. Wij geloven in een persoonlijke service. Jouw resultaat is wat telt. Of het nu gaat om afvallen, conditieverbetering of spiermassa opbouwen: jouw training– en voedingsprogramma’s worden samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen. Daarom zoeken wij een balans tussen efficiëntie en haalbaarheid waarbij de fun factor ook van belang is.

Trainingsplan op maat

Op basis van jouw op maat gemaakte plan helpen onze personal trainers je een gezonde en vooral bewuste leefstijl te hanteren in je dagelijks leven. Daarin zullen sommige oude gewoonten moeten worden doorbroken om een gewenste verandering te realiseren. Wij streven naar een langdurige en houdbare verbetering van je leefstijl. 

Muay Thai 

De trainingsformule is geschikt voor beginners en recreanten die versneld resultaat willen behalen en voor wedstrijdsporters en (semi)professionele sporters die zichzelf willen klaarstomen voor evenementen.

Hebben we al gezegd dat we hoge kwaliteit Muay Thai en (Kick)boks lessen aanbieden die je elders niet snel zult tegenkomen? Maak kennis met een leefstijl waarbij je wordt uitgedaagd op alle vlakken en ervaar zelf alle voordelen!

OUTDOOR SMALL GROUP TRAINING : MUSEUMPLEIN

Buiten sporten in een kleine groep met persoonlijke aandacht

Bewegen onder professionele begeleiding van een ervaren coach tijdens de small group lessen waar je grenzen gaat opzoeken. Alle spieren worden benut tijdens de Strength & Conditioning les waarbij je maximaal resultaat zult behalen. Daarbij bieden we Muay Thai en kickboks lessen aan in groepsvorm.  Verbeter tijdens deze les jouw stoot- en traptechnieken en ga naar huis met razendsnelle combinaties, scherpe counters en slick moves!

Per les zijn er slechts 6 plekken beschikbaar zo hebben we oog voor iedereen. 

 

Aanbod Tarieven per maand
10-rittenkaart €145
Abonnement 1x per week €49,50
Abonnement 2x per week €69,50
Unlimited Training €74,50
Personal Meal Plan 4 weken €65
Personal Meal Plan 12 weken €150
Hybrid Strength Personal Training